PAVA Center Aarup

VI TILBYDER LÅNEBIL

Vi stiller en lånebil til rådighed for dig, når din bil bliver undervognsbehandlet hos os.

Det betaler sig at give bilen rustbeskyttelse med en undervognsbehandling – særligt i det danske vejr. Det giver færre udgifter til vedligeholdelse, forlænger bilens levetid og styrker karrosseriet.

Effektiv og professionel undervognsbehandling

Hos Aarup PAVA center udfører vi en effektiv og professionel undervognsbehandling til meget konkurrencedygtige priser. Og du kan få en gratis lånebil, imens din bil bliver rustbehandlet. Vi har specialiseret os i rustbeskyttelse, hvor alle inderskærme og bundplader afmonteres før behandling. På den måde får du en minimal boring i din bils karosseri, og du får en fuld dækning i alle hulrum, døre, vanger, klapper, paneler, motorrum og bagagerum.

Vi har lavet undervognsbehandling siden 2003, og i dag er vi et PAVA Center, fordi PAVAs rustprodukter er Danmarks mest anvendte og gennemprøvede rustbeskyttelses-midler til biler. Hos Aarup PAVA Center får du den bedste undervognsbehandling. Derfor er vi også tidligere kåret som årets PAVA Center.

Tillid og kvalitet

Vi brænder for vores arbejde og lægger afgørende vægt på tillid. Derfor arbejder vi også efter nøje tilrettelagte rutiner og sprøjteskemaer. Vi udgør i dag et af Fyns mest besøgte autocentre og udfører årligt rustbeskyttelse og undervognsbehandling på mere end 1500 biler. Det betyder også, at vores behandlingsproces er meget effektiviseret! Se selv i videoen her på siden, hvor vi udfører en undervognsbehandling på en bil. Hver mand har sine opgaver, og bilerne føres gennem hallerne i en glidende bevægelse. For dig betyder det, at du både får en af landets bedste rustbeskyttelser og en billig undervognsbehandling.

Rustbeskyttelsen er godkendt til alle bilmærker, og som sikkerhed for kvaliteten i vores arbejde foretager FDM løbende stikprøvekontrol.

RUSTBESKYTTELSE & UNDERVOGNSBEHANDLING M. PAVA: DET BETALER SIG AT FÅ BILEN UNDERVOGNSBEHANDLET

Beskyt din bil med PAVA undervognsbehandling
Beskyt din bil med PAVA undervognsbehandling

Rustbeskyttelse med pava

PAVA er godkendt af alle bilmærker og som sikkerhed for kvaliteten, bliver vores arbejde kontrolleret af FDM som løbende foretager stikprøver. Som de eneste på markedet giver PAVA levetidsgaranti på personbiler, der bliver rustbehandlet, inden bilen bliver 60 måneder gammel. 

Helt nye biler 

Er bilen under 12 mdr. ved første behandling – så er behandlingsintervallet 3 år – det vil sige, at vi genindkalder bilen til behandling hvert 3. år. 

Nyere biler 

Er bilen mellem 13 og 60 mdr. ved første behandling, så genindkaldes bilen til behandling hvert 2. år. Varebiler kan få op til 12 års rustgaranti ved behandling inden for de første 12 måneder.

Hvorfor rustbeskyttelse? 

Vind og vejr slider hårdt på køretøjerne i Danmark, og da de fleste biler som udgangspunkt ikke er fremstillet til det danske klima, er rustbeskyttelse en essentiel investering for at langtidssikre din bil. Resultatet af en effektiv rustbeskyttelse er, at du får færre udgifter til vedligeholdelse, forlænger bilens levetid ganske betragteligt, forstærker karrosseriet og øger salgsværdien, når bilen skal sælges brugt 

Undervognsbehandling nær Odense

Med værksted beliggende i Aarup på Vestfyn er der let adgang fra resten af Fyn, eksempelvis Odense, Middelfart eller Assens via den fynske motorvej. Bemærk, at der altid er mulighed for at få stillet en lånebil til rådighed under behandlingen. Ring på tlf. 64 43 33 28 og få et uforpligtende tilbud. Og hør ikke mindst, hvornår du kan få rustbehandlet din bil.

Invester i din bil med en PAVA-Undervognsbehandling

Få din bil rustbehandlet hos Aarup PAVA Center

PAVA-behandlede biler er mere eftertragtede som brugte end biler, der IKKE er PAVA-behandlet. Grunden er simpel: Bilen ‘lever’ længere og løber ikke i samme grad ind i dyre rust-reparationer, når bilen er blevet så gammel, at den skal synes hvert andet år.

I miljørigtige og rene nyere lokaler PAVA-rustbeskytter vi over 1.500 biler årligt. Hos Anti-rust Aarup PAVA Center kan man altid få gratis råd og vejledning om den bedste behandling og vedligeholdelse af bilen. Husk også, at vi tilbyder lånebil, mens vi ordner din bil.

Som PAVA Center er vi forpligtet til altid at være opdateret på ny viden. Derfor får vores rustbehandler altid de seneste kurser og nyheder, der gør os i stand til at være på forkant med bilernes og klimaets ændring og udvikling.

Vi kan rustbeskytte alle personvogne og varevogne op til 6 tons. Kontakt os med det samme for at få et tilbud på undervognsbehandling af din bil.

Få svar på dine spørgsmål om undervognsbehandling her

Undervognsbehandling pris?

Typisk ligger prisen mellem 3.150 og 5.200 kr. for en komplet rustbeskyttelse af din bil.
Prisen på en undervognsbehandling afhænger primært af bilens alder, model og stand.

Kontakt PAVA Center Aarup, hvis du ønsker vejledning og et uforpligtende tilbud, som matcher din bil og dit behov.

Hvor ofte skal bilen undervognsbehandles?

Det afhænger typisk af bilmodellen, dit kørselsbehov, om bilen før har fået behandling, og hvilken type rustbeskyttelse bilen har fået. Det er en god idé at få bilen undervognsbehandlet, når den er helt ny og herefter hvert 2.-3. år.

Hvilken undervognsbehandling er bedst?

For at få det bedste resultat skal behandlingen matche din bils model, alder, stand og dit kørselsbehov. Det er ikke så vigtigt, hvilken type beskyttelsesmiddel der bruges. Det, der betyder noget for en god behandling, er om den udføres korrekt fx ved at afmontere alle skærme og bundplader. Hos PAVA Center Aarup afmonterer vi skærme og bundplader, og vi bruger PAVA som beskyttelsesmiddel.

Rustbeskyttelse eller undervognsbehandling?

Typisk bruges begge begreber til at beskrive det samme, men der er faktisk en forskel. En undervognsbehandling er teknisk set mere overfladisk, hvor en rustbeskyttelse er mere dybdegående fx ved indsprøjtning af rustbeskyttelsesmiddel i bilens hulrum. Hos os er du sikret en komplet rustbeskyttelse, når din bil skal undervognsbehandles.

Kontakt os og hør hvilken undervognsbehandling, der passer til lige netop din bil.

Undervognsbehandling af ny bil?

FDM anbefaler at alle nye biler undervognsbehandles, da de typisk ikke er lavet til det danske klima. Jo før din nye bil bliver rustbeskyttet, jo bedre er det, da en tidlig indsats forebygger rust på den lange bane, og dermed forlænger bilens levetid. Samtidig kan udgifter til rustrelaterede skader mindskes.

Undervognsbehandling af brugt bil?

Det kan være en god idé at få rustbeskyttet sin brugte bil – især hvis man planlægger at beholde den længe. Jo ældre bilen er, jo større er risikoen for rustrelaterede skader, som kan blive en dyr fornøjelse, hvis de ikke opdages i tide. Ved at undervognsbehandle din brugte bil, kan du forlænge bilens levetid.

Hvilken behandling en brugt bil skal have afhænger af, om den tidligere har fået undervognsbehandling, og hvor længe siden det er.

Kan undervognsbehandling/rustbeskyttelse betale sig?

Helt kort kan det siges, at jo længere tid du planlægger at beholde bilen, jo bedre kan det betale sig at få den rustbeskyttet, da rustrelaterede problemer ofte udgør en større risiko senere i bilens levetid.

Der er flere gode argumenter for at få bilen undervognsbehandlet. Du mindsker risikoen (og bekymringen) for problemer med rust mens du ejer bilen, og det er samtidig et godt salgsargument, hvis bilen på et tidspunkt skal sælges igen.